Grogol Petamburan

Foto Menu & Review Klean Bowl – Neo Soho – Grogol Petamburan

Klean Bowl – Neo Soho


Lokasi dan Kontak

Letjen S. Parman St No.Kav. 28, RT.3/RW.5, South Tanjung Duren, Grogol petamburan, West Jakarta City, Jakarta 11470, Indonesia Located in: Open Kitchen Neo Soho

Aneka Nasi

6281913011193

Rp48.000 – Rp80.000


Jam Buka
Senin 10AM–10PM
Selasa 10AM–10PM
Rabu 10AM–10PM
Kamis 10AM–10PM
Jumat 10AM–10PM
Sabtu 10AM–10PM
Minggu 10AM–10PM

Review

4.6

Trying to eat healthy by eating clean food of Klean Bowl, and trying their outlet in Neo Soho Mall, located in Open Kitchen, 3A Floor. I tried one of their newest menu which is Klean-Curry (you can choose meat topping between beef or chicken and I choose Beef Klean-Curry. This menu consist of beef (126 calories), chili powder (8 calories), homemade curry (30 calories), onsen egg (70 calories), brown rice (89 calories), tofu (28 calories) and because the roasted carrots (15 calories) is not available, they change it to stir fried broccoli. Total calories 366 calories with composition of 29,4 carbs; 30,1 proteins; 14,2 fats. Overall for clean food, Klean Bowl serves pretty nice curry sauce, so while eating it you don’t remember about eating clean food, but your regular curry rice. I can recommend this dish to people that more concern about their health and want to change their diets to healthy food. Happy trying fellas!

Excited because a healthy restaurant opened at neo soho. We ordered salmon pasta and geprek fit.

Salmon pasta was served with salmon, fusilli, mushroom, edamame, egg, pesto sauce, and seaweed powder. It was a great combination. The salmon …

I like Nasi peranakan. They use shirataki rice.

pas gue datang lagi ada promo gitu disc
50% all item from 6 November to 10 November!
Harga makanannya rata-rata 60K dan 70K sih, cukup worth mengingat harga bahan makanan sehat itu emang mahal.
Gue order Nasi Peranakan which the one and only menu that use Nasi Shirataki, price 60K. After disc plus ppn jadi 33K. Cuan? Yesh!
Gue pilih take away dan packaging nya ternyata pake box karton gitu loh bukan plastik. Nice! Cuma emang untuk kondimen lain yang basah kayak rendang curry sauce nya itu masih pake plastik. Tapi tenang! Bisa dipake ulang kok yay!
Jadi di Nasi Peranakan nya ini ada Shirataki Nasi Lemak, Oseng Tempeh, Ayam Kuning, Garlic Long Beans, Sunny Side Up dan Teri Kacang.
Pas gue datang long beans nya lagi abis jadi diganti brokoli.
Nasi lemaknya enak, wangi dan gurih, rasa shiratakinya masih terasa sih tapi udah kalah sama wangi bumbu nasi lemaknya.
Oseng tempehnya juga enak, bumbu kecapnya meresap. Ayam kuningnya looks not so tempting tapi dari segi rasa untuk ukuran makanan sehat ini enak lohh! Ayamnya itu lembuttt banget. Padahal dari luar penampilannya kayak kering gitu. Bumbunya juga meresap sempurna. Luv!
Teri kacangnya agak alot menurut gue, sayang banget sih. Ini seharusnya gak perlu dipisah, jadi gak buang-buang plastik.
Yang jadi highlight disini tuh rendang curry sauce nya ya endul. Teksturnya cair gitu sih dan masih kerasa rempah-rempahnya. Untuk rasanya somehow pas banget gurih dan wangi karinya juga lumayan terasa. Bikin orang jadi suka makanan sehat nih kalo gini caranya lol.
Overall, gue suka sama Klean Bowl ini dan pasti bakal balik lagi buat cobain yang lain.

(Translated by Google) Hi friends, at that time I arrived right at noon and did not queue to make an order and fast, so I ordered
1. Salmon pasta
this is really delicious from mushrooms, pasta, salmon, the spices are all delicious, you have …

Salah satu tempat makan favorit di Neo Soho. Sudah jadi langganan yang di Pluit sebelum buka di Neo Soho. Porsinya banyak, harganya affordable, rasanya enak dan konsisten sejak dulu. Pelayanannya ramah.




Daftar Menu

Menu

Harga

Korean Bibimbap60.000
Nasi Liwet60.000
Pasta Salmon80.000
Salted Egg Chicken48.000
Klean Curry Beef70.000
Klean Curry Beef70.000
Klean Curry Chicken60.000
Beef Donburi70.000
Nasi Peranakan60.000